Bývalý Lanškrouňák zvítězil v soutěži kuchařů amatérů vyhlášené časopisem Myslivost

zhlavacV sobotu 20. září proběhly v Klokočné u Prahy VII. Svatohubertské kulinářské slavnosti. Jejich pravidelnou součástí je i vyhlašování soutěže čtenářů časopisu „Myslivost“ „O nejlepší zvěřinový recept“. Tak jako v předcházejících ročnících v kategorii amatérů převzal cenu „Vítěz“ Zdeněk Hlaváč z Holešova.



Ceny předával šéfredaktor časopisu Myslivost Ing. Jiří Kasina a Jan Michálek, člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR, dřívější manažer národního týmu kuchařů a cukrářů ČR.

 

Danuše Hlaváčová

 

Poznámka redakce:

Zdeněk Hlaváč pochází z Lanškrouna, kde působil téměř třicet let v kultuře, nejprve ve Společenském domě a později v městském Kulturním centru. Z Lanškrouna se odstěhoval v roce 2007 do Holešova, kde se oženil.