Lanškroun

Lanškroun připravuje stavbu sportovní haly

Lanškroun připravuje stavbu sportovní haly

24. 04. 2024 681x

Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický a radní pro oblast školství Josef Kozel jednali s vedením města Lanškroun o záměru na vybudování městské sportovní haly v předpokládané hodnotě 120 milionů korun. Ta by potenciálně mohla sloužit také středním šk...

Lanškrounsko

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

16. 04. 2024 667x

Rek se dostal do péče útulku Pet Heroes Lanškroun poté, co ho úřady odebraly majitelům kvůli týrání. Místo obojku měl kolem krku řetěz, na první pohled byl zanedbaný a mezi zadníma nohama měl velký nádor, který mu tlačil na střeva a překážel při chůzi i m...

Pozvánky

25. duben - Město Lanškroun ve světle archeologie

25. duben - Město Lanškroun ve světle archeologie

17. 03. 2024 464x

Přednáška, 17 hodin, salonek Rudolf, Multifunkční centrum L´ArtPřednáší Mgr. Lucie Žáková.

Orlickoústecko

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

21. 02. 2024 779x

Královnou alejí celé České republiky, tedy nejoblíbenější alejí za rok 2023, se stala Alej ke klášteru a na poutní místo Hora Matky Boží v Dolní Hedči (Králíky) v Pardubickém kraji.

190207 sluzbaPečujete doma o svoji babičku či dědečka a péče je někdy náročnější než byste čekali? Nebo váš blízký bydlí sám v bytě a už si tak často nedojde na nákupy? Nejen s těmito situacemi vám může pomoci Pečovatelská služba, která v Lanškrouně a Dolním Třešňovci zajišťuje pomoc osobám starším 27 let a seniorům.

Pečovatelská služba může vám a vašim blízkým pomoci s nákupy, s úklidy, s koupáním, s přípravou a podáním stravy, s výměnou inkontinentních pomůcek, s praním prádla, s dohledy nad užíváním léků a dalšími úkony.

Pečovatelská služba je poskytována od pondělí do pátku od 7:00 do 15:30 hodin a o sobotách, nedělích a státních svátcích od 7:00 do 12:00 hodin.

Máte-li zájem o zavedení Pečovatelské služby, je potřeba podat Žádost o zavedení pečovatelské služby, kterou naleznete na webových stránkách www.soslla.cz nebo si ji můžete osobně vyzvednout v kanceláři sociálního úseku v Sociálních službách Lanškroun, Janáčkova 1003, 563 01 Lanškroun.

Pokud nevíte, zda je Pečovatelská služba určená přímo vám, kontaktujte sociálního pracovníka při Sociálních službách Lanškroun, se kterým můžete svou aktuální situaci zkonzultovat. Popřípadě dostanete informace o jiných, vhodnějších, službách pro vyřešení vaší nepříznivé situace. Sociální poradenství je poskytováno bezplatně.

Kontakt:
Sociální pracovník Pečovatelské služby
Viskupič Vojtěch, DiS.
tel: 739 455 274
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sociální služby Lanškroun
Janáčkova 1003
563 01 Lanškroun
www.soslla.cz