Miloš bojuje se zhoubným nádorem na mozku. Pomozme mu strávit více času se syny

Miloš bojuje se zhoubným nádorem na mozku. Pomozme mu strávit více času se syny

Miloš žije se svou rodinou v Lanškrouně. Spolu s manželkou Luckou vychovávají dva syny – sedmiletého Adámka a čtyřletého Vojtíška. Život táty a aktivního sportovce se změnil koncem roku 2022, kdy mu lékaři objevili velký nádor mozku. Hned další den nastoupil do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, kde po dvoudenním kolečku nejrůznějších vyšetření proběhla operace mozku. Lékaři mu bohužel museli vzít velký kus mozečku, aby odstranili co nejvíce nádoru. Po operaci špatně vidí i slyší, špatně ovládá levou stranu těla, pravou stranou zase nerozpozná teplo a chlad, ale hlavně nemá rovnováhu.

Následovala další rána pro celou rodinu. Z histologie vyšlo, že se jedná o obrovskobuněčný glioblastom mozečku, nejagresivnější typ nádoru, kterého se nedá úplně zbavit, a navíc se může po nějakém čase i vrátit. Doufali jsme, že to nebude náš případ a že Miloš uvidí vyrůstat Adámka a Vojtíška. Po operaci následovalo každodenní ozařování a před Vánocemi konečně po měsíci viděl své kluky. Poté následovala chemoterapie. Miloš zvládl 8 cyklů, poté již musela být ukončena, protože ji dál už nebyl schopen zvládat. Každé 3 měsíce jezdil na kontrolu a na magnetickou rezonanci. Už to vypadalo, že nádor zanikl. Bohužel opak byl pravdou a koncem července 2024 lékaři objevili Milošovi další ložisko nádoru a podstoupil cílené ozařování gama nožem v Praze.

Jak sbírka pomůže?
Finanční pomoc by rodině umožnila nejen pokrýt cesty k lékařům, vitamíny a doplňky, ale také pomohla Milošovi získat nový seniorský skútr, se kterým by mohl trávit více času se svými syny venku a na výletech. Kluci svého tátu milují a přáli by si, aby s nimi mohl prožívat co nejvíc okamžiků.

Rodina také hledá naději v alternativních formách léčby, včetně drahých zahraničních terapií, které se cenově pohybují v řádech stovek tisíc až milionů. Aktuálně jednají s klinikou v zahraničí ohledně terapie dendritickými buňkami a současně jednají i s českou klinikou ohledně laserové terapie s vitamínovými infuzemi. Peníze ze sbírky by šly i na tuto léčbu, aby Miloš měl šanci na co nejlepší možný výsledek a mohl zůstat se svou rodinou co nejdéle.

Peníze ze sbírky pomohou pokrýt výdaje na léčbu, cesty k lékařům a nezbytné vitamíny a doplňky. Přispějte prosím a pomozte této rodině v těžkém boji, aby Miloš mohl i nadále být oporou pro svou rodinu.

Přispět můžete ZDE po kliknutí na stránce ZNESNÁZE. Děkujeme.

Zdroj: znesnáze