Od úterý 21. listopadu do soboty 25. listopadu či do vyprodání zásob si v restauraci Papaguy Bar&Grill můžete pochutnat na zvěřinovém menu.
PŘEDKRM
1 ks Plněný žampión balený ve slanině, cibulová marmeláda
POLÉVKA
0,33l Zvěřinový kaldoun s celestýnskými nudlemi s liškami zdobený karotkovým olejem
HLAVNÍ CHOD
150g Zvěřinový hamburger v tymiánové housce s houbovým prachem, domácí hranolky, šípková majonéza
150g Grilované plátky dančí kýty, pyré z pečené dýně, vlažný salát z červeného zelí, jarní cibulky a čokolády
200g Steak z dančího hřbetu, houbové lasagne z brambor, zvěřinový demiglas
DEZERT
Čokoládový fondán s vanilkovou zmrzlinou a smrkovým medem
Rezervace: 777 627 269
www.papaguy.cz