Ino a Gara, dva kocourci z kauzy Chýnov, co stále hledají nové domovy

Ino a Gara, dva kocourci z kauzy Chýnov, co stále hledají nové domovy

Ino a Gara, to jsou dva kocourci z kauzy Chýnov, na které úplný šťastný konec zatím stále čeká.

Desítky vyhublých koček týraných v rozpadlé maringotce a okolí, kde živořily a umíraly. To byla kauza Chýnov, ze které se v říjnu 2022 přesunulo 15 kočiček do útulku v Lanškrouně, který provozuje organizace Pet Heroes pomáhající psům a kočkám v nouzi. Jedna z kočiček byla bohužel v tak špatném stavu, že na veterině zemřela. Ostatní se léčily dlouhé měsíce, ale podařilo se je dát do pořádku – fyzicky i psychicky. Milující chlupatá klubíčka tak začala hledat domovy a i když některým to trvalo o něco déle, zadařilo se – až na mourky Ina a Garu, kteří to štěstí zatím stále ještě neměli.

„Ino a Gara si prošli peklem, ale teď už je dobře. Jsou to vděční, zdraví, vymazlení kocourci, co milují lidi a další kočičky. Už několik měsíců jsou připravení rozdávat lásku v nových domovech, ale bohužel na ně nikdo nevolá,“ popisuje Diana Vašková z Pet Heroes. „Spousta lidí se na začátku spojilo, aby kočičky pomohlo zachránit. Teď Ino s Garou čekají v dočasných péčích a doufají, že jim lidé pomůžou ještě s nalezením nových domovů, aby byl jejich šťastný konec úplný – třeba sdílením jejich příběhu,“ dodává.
Ino je hravý a miluje mazlení, s dalšími kočičkami je kamarád.

Gara je trochu nesmělejší a stydlín, kterému trvá trochu déle se s někým skamarádit, ale pak je taky mazel. Na kočičky je zvyklý, k pejskovi se ale nehodí a rád by klidný domov, protože hlasitých zvuků a náhlých prudkých pohybů se tahle něžná dušička snadno poleká.

Pokud vás některý z kocourků zaujal a rádi byste mu nabídli teplo svého domova, volejte na číslo 724 813 222 anebo pište e-mail na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Více o Inovi: https://phlanskroun.cz/kocky-v-utulku/i/
Více o Garovi: https://phlanskroun.cz/kocky-v-utulku/gara/