Pomůžete kocourkovi najít domov?

Pomůžete kocourkovi najít domov?

Roční Ragnar se do útulku Pet Heroes Lanškroun dostal s poraněnou packou. Ta se mu už zahojila a kocourek je úplně zdravý, nový domov ale vyhlíží marně – brzy bude v útulku už čtyři měsíce.


„Ragnar by se skvěle hodil do rodinného baráčku se zahradou, na které by mohl bezpečně dovádět. Určitě to není kocour čistě do bytu, je to svobodná duše, takže život mazlivého povaleče není pro něj. Lidi ale svým způsobem rád má, jen potřebuje pochopení a přístup i ven,“ osvětluje vedoucí útulku, Renata Kristková. „Ragnar se opravdu nemůže dočkat, až si ho k sobě vezme někdo, u koho bude moct být doma, mít plnou misku, a vypravovat se za venkovním dobrodružstvím. Za odměnu bude dům chránit před hlodavci,“ dodává.
Myslíte, že by mezi vás Ragnar zapadl? Tak se ozvěte na číslo 724 813 222 nebo pište na e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Útulek bude vděčný i za sdílení jeho příběhu, aby Ragnar nemusel v útulku trávit další měsíce.