Lanškroun

Ručně a s velkou trpělivostí třídili odpad z našich popelnic

Ručně a s velkou trpělivostí třídili odpad z našich popelnic

20. 04. 2024 Hits:76x

A to přímo uprostřed lanškrounského náměstí, abychom názorně viděli, co vše se ocitne v nádobách na směsný komunální odpad. Ano, i takto může vypadat Den země, který se v Lanškrouně konal 19. dubna. ...

Lanškrounsko

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

16. 04. 2024 Hits:416x

Rek se dostal do péče útulku Pet Heroes Lanškroun poté, co ho úřady odebraly majitelům kvůli týrání. Místo obojku měl kolem krku řetěz, na první pohled byl zanedbaný a mezi zadníma nohama měl velký nádor, který mu tlačil na střeva a překážel při chůzi i m...

Pozvánky

19. duben - Den Země 2024

19. duben - Den Země 2024

08. 03. 2024 Hits:281x

Co vše obsahují nádoby na směsný odpad? Odpověď na tuto otázku se dozvíme společně s odborníky, kteří přímo na náměstí J. M. Marků provedou fyzickou analýzu odpadů.

Orlickoústecko

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

21. 02. 2024 Hits:753x

Královnou alejí celé České republiky, tedy nejoblíbenější alejí za rok 2023, se stala Alej ke klášteru a na poutní místo Hora Matky Boží v Dolní Hedči (Králíky) v Pardubickém kraji.

191106 unicreditPro nové klienty si UniCredit Bank připravila bezkonkurenční nabídku, díky které získají bonus
až 2 000 Kč. Dosáhnout na odměnu je jednoduché, stačí si do konce roku převést účet do banky a platit v obchodech kartou.

Až 2 000 korun zpět za nákup získají všichni noví klienti UniCredit Bank, kteří si sjednají do konce letošního roku U konto. Učinit tak mohou osobně v pobočce nebo online na stránkách www.unicreditonline.cz. „Až do konce února 2020 převedeme částky za všechny nákupy zaplacené kartou UniCredit Bank do celkové výše 2 000 Kč zpět na účet klienta. Platit je možné jak u obchodníků na území České republiky, tak v online obchodech. Částku připíšeme na účet automaticky, a klient tak nemusí nic dělat, stačí jen nakupovat,“ říká Pavel Hrubeš, ředitel UniCredit Bank Expres v Lanškrouně.

Oceňované U konto přináší klientům mnoho výhod. Vedení účtu je zdarma včetně výběrů ze všech tuzemských i zahraničních bankomatů. Stačí mít na účtu měsíční kreditní obrat alespoň 12 tisíc korun, což klient hravě zvládne, pokud si na něj nechá posílat například mzdu. Účet lze mít vždy při ruce pomocí pohodlné mobilní aplikace Smart Banking a finance je možné spravovat online kdykoliv a kdekoliv s Online Bankingem. Majitel účtu je navíc automaticky zapojen do unikátního slevového programu U-šetřete, který si sám jen aktivuje a poté již získává další výhody při nakupování. Portfolio slev je pestré a dosáhnout na ně je jednoduché, stačí si jednotlivé zajímavé nabídky aktivovat a pouze platit u obchodníka kartou.

Více informací získáte u dobré kávy v UniCredit Bank Expres Lanškroun na adrese náměstí J. M. Marků 52, nebo nám zavolejte na telefonní číslo 955 964 145.

191106 unicredit

Kampaň probíhá v období od 14. 10. do 31. 12. 2019. Banka si vyhrazuje právo kampaň změnit, prodloužit nebo ji předčasně ukončit • Podmínky získání odměn pro produkty U konto, U konto pro mladé, U konto TANDEM, U konto PREMIUM: Klient získává nárok na odměnu v podobě proplacení nákupů provedených platební kartou zapojenou do založeného U konta u jakéhokoliv obchodníka pouze v případě podepsání formuláře Žádost o změnu banky a úspěšného dokončení procesu mobility, jehož součástí bude převedení alespoň jednoho trvalého příkazu nebo inkasa • Detailní podmínky Kampaně nebo informace o jakékoliv změně jsou zveřejněny na stránkách www.unicreditbank.cz/akce2000 • Informace k výběrům hotovosti z bankomatů – Banka transakce nezpoplatňuje, avšak provozovatelé bankomatů mohou účtovat své vlastní poplatky. Klient je o účtování poplatku informován na obrazovce bankomatu a má možnost transakci odmítnout.

Toto sdělení slouží pouze pro informační účely a není návrhem na uzavření smlouvy.

{jcomments off}