Lanškroun

Příznivci Big Bandu Lanškroun slavili 40 let se „svojí

Příznivci Big Bandu Lanškroun slavili 40 let se „svojí" kapelou

17. 04. 2024 533x

Neuvěřitelných čtyřicet let na hudební scéně oslavil Big Band Lanškroun koncertem 12. dubna, a to se svými příznivci, kteří téměř zaplnili Multifunkční centrum L´Art.

Lanškrounsko

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

Rekovi na operaci přispělo přes sto lidí. Z útulku se přesunul do domova pro psí seniory

16. 04. 2024 263x

Rek se dostal do péče útulku Pet Heroes Lanškroun poté, co ho úřady odebraly majitelům kvůli týrání. Místo obojku měl kolem krku řetěz, na první pohled byl zanedbaný a mezi zadníma nohama měl velký nádor, který mu tlačil na střeva a překážel při chůzi i m...

Pozvánky

19. duben - Den Země 2024

19. duben - Den Země 2024

08. 03. 2024 257x

Co vše obsahují nádoby na směsný odpad? Odpověď na tuto otázku se dozvíme společně s odborníky, kteří přímo na náměstí J. M. Marků provedou fyzickou analýzu odpadů.

Orlickoústecko

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

Alejí roku je ta v Dolní Hedči u Králík

21. 02. 2024 752x

Královnou alejí celé České republiky, tedy nejoblíbenější alejí za rok 2023, se stala Alej ke klášteru a na poutní místo Hora Matky Boží v Dolní Hedči (Králíky) v Pardubickém kraji.

180315 schott

V sobotu 3.3.2018 po sedmé hodině se začaly ke Kulturnímu domu v Žichlínku sjíždět krásné dámy a šarmantní pánové, aby se společně pobavili na II. Reprezentačním plese společnosti SCHOTT CR, s.r.o. První ročník v loňském roce sklidil velký úspěch.

S potěšením jsme tedy i letos tuto událost zopakovali. Na plese se sešli jak zaměstnanci firmy se svými protějšky, tak i přátelé našich zaměstnanců či obchodní partneři firmy. Celou událost zahájilo sourozenecké duo TAK Dance Krok z Hradce Králové, které předvedlo několik ukázek latinsko-amerických tanců. Všichni přítomní odměnili toto vystoupení velkým potleskem. Vzhledem k mladému věku sourozenců to byl famózní zážitek. Poté už se na parket vrhli i ostatní přítomní a za doprovodu hudební skupiny SKELET zkoušeli mladé tanečníky napodobit.

Ve 22.00 byla losována bohatá tombola, kde hlavní cenou byl Iphone. Jen co byly všechny ceny rozděleny, už byl na pódiu připraven V.I.P. hudební host – Kamila Nývltová. Tato mladá zpěvačka potěšila účastníky skladbami z muzikálů a dalšími známými písněmi. Půlnoční překvapení v podobě dárkového kupónu v hodnotě 10.000,- Kč od společnosti O2 Family, udělalo příjemnou tečku za první polovinou večera. Poté už následovalo jen taneční a jiné veselí, které si všichni užívali až do druhé hodiny ranní, kdy se všichni rozjásaně odebírali do svých domovů.

Děkujeme všem, kteří přispěli svou dobrou náladou a chutí se bavit k báječné atmosféře od začátku až do konce. Zároveň také děkujeme agentuře Time4Fun s.r.o., která významně organizačně přispěla k úspěchu celé akce. A velký dík patří našim sponzorům a partnerům, kteří se svou podporou významně podíleli na úspěšném průběhu celého plesu.

Už nyní se těšíme na příští rok :-)
Za organizační tým Schottu
Zuzka Obrajterová